21 Feb 2012

Download font comel

anyeong haseyo..kadang2 kita tengok orang letak or ade font yang comel2..cute2..cantik2 dlm blog dorang kan..jeles..hehe..sebenarnya..ada banyak aplikasi tempat menDownload font dengan pelbagai citarasa samade jenis modern..decoration..funky or cute dan banyaklah..so dekat bawah nanti..sy akan bagi link2 tempat untuk korang download font2 ikut citarasa and yang korang suker..


sila click kalau korang nak = Font dari Dafont 


sila click kalau korang nak = Font dari Urbanfont
sila click kalau korang nak = Font dari Ffont






okay..sekarang dah ade font comel2..so boleh la korang pilih2 dan letakla dalam blog ke ape ke..yang penting best..:]

No comments: